2012. április 20., péntek

JÁTÉK !

Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a webáruházzal (http://www.kreativhobby-decoupage.hu/) kapcsolatban. Sok vásárlóm elégedetten jelzett vissza a kiszolgálás minőségére és a termékválasztékra vonatkozóan. Többen vannak, akik szívesen olvasgatják a hírleveleim vagy a blogom. Ezek számomra rendkívül fontos visszajelzések. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk beszerzett alapanyagokból számos szebbnél-szebb darab született. Szívesen megnézném ezeket a munkákat és gondolom az olvasóim is. Hiszen ezekből rengeteg ötletet meríthetünk mindannyian.

Küldjetek be alkotásaitok fotói közül egyet, ami a legjobban sikerült vagy számotokra a legkedvesebb és a szavazás végén a nyertes két ajándékcsomag közül választhat.

Tehát ahhoz, hogy részt vehess a játékban el kell küldened egy általad készített alkotás fotóját és a nevedet az info@kreativhobby-decoupage.hu e-mail címre. Az alkotásod készülhet bármilyen kreatív technikával (szalvétatechnika, gyöngy, gyurma, patchwork,virágkötés stb.).

A fotók beküldési határideje:  2012.04.23.-tól 2012.05.02.-ig

A fotókat itt a blogon tekintheted meg. Szavazni 2012.05.03.-tól 2012.05.09.-ig lehet.  Szavazatod úgy adhatod le, ha a neked tetsző alkotást kommenteled. Egy alkotásra egy személy csak egy szavazatot adhat le, amennyiben többször szavazol az csak egy szavazatnak minősül.

A szavazatok összesítése, a nyertes kihirdetése 2012.05.11-én történik a Kreatív Hobby és Ajándék Webáruház hírlevelében. Amennyiben még nem íratkoztál fel a hírlevélre itt megteheted.

A nyertes az alábbi két ajándékcsomag közül választhat :



A nyertest e-mailben értesítjük és az általa választott ajándékcsomagot 2012.05.14-én postázzuk.

Mindenkinek sok sikert és jó alkotást kívánok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése